U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1703 Dilbeek

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement met 2 kamers en garagebox

Vandaag stellen we je voor aan dit ruime appartement (96m²), gelegen op de 1ste verdieping van een recent gebouw (2018) met lift.

Deze stek is voorzien van al het nodige, en steekt er vooral op het vlak van lichtinval met kop en schouders bovenuit. De grote leefruimte en open keuken baden in natuurlijk daglicht en geven via grote schuiframen toegang tot het terras van maar liefst 23m². En genieten van veel licht in huis doe je hier zonder inkijk.

De keuken is modern, ruim en volledig uitgerust (keramische kookplaat, oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser). Naast de keuken bevindt zich een praktische berging met aansluitingen voor wasmachine/droogkast waar je met alle gemak een diepvries kwijt kan, maar ook de garagebox voorziet een stopcontact.

Met zijn EPC-score B gaat het om zeer energiezuinig woonst.

Het appartement is voorzien van vloerverwarming met 2 afzonderlijke thermostaten voor beide slaapkamers (11 – 12m²). De leefruimte en slaapkamer zijn voorzien van vliegenramen.

Verplicht bij aan te kopen is een ondergrondse, ruime garagebox voor €30.000. Bovendien is de garagebox praktisch gelegen naast de lift. Voorts kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke tuin en fietsenstalling.

Perfect voor wie op zoek is naar een recent appartement nabij het centrum, openbaar vervoer en invalswegen. Momenteel wonen er huurders aan €990/maand (exclusief lasten), hét bewijs dat dit pand ook een slimme investering is.

Geboeid? Kom gerust bezoeken, maar bereid je voor… hier wandel je dolverliefd weer buiten.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed